събота, 1 февруари 2014 г.

comunicatorbg.com - Част 3

Стаи за гости Хаджиеви


с.Загражден, обл.Смолян
0884 059 877 / 0885 662 581

Стаи за гости Хаджиеви разполага със легла за 10 човека, разположени в четири стаи. В две от стаите са разположени спалня плюс единично легло, а в другите две по една спалня.

Ресторанти Пловдив

В началото на века видния пловдивчанин Хаджи Гьока Павлов открива една от първите кафетерии в Пловдив. Скоро там се събира елитът от търговци, фабриканти, юристи и хора от всички сфери – дейци на културата радетели на нова България. Това се превръща в място за раздумка и обмяна на мисли отмосно развитието на града. Там са се правили дори и част от плановете за съединението на България.... Традицията продължила до първите години след 9-ти, когато национализацията убива културното средище.... 45 години по късно ентусиасти възраждат идеята, която се развива и до ден днешен, като достига до вида на заведението, в което се намираме в момента.


Фън Шуй

Всички ние искаме да живеем щастливо и да постигаме успехи в различни аспекти от нашия живот и всичко, което може да ни помогне си струва да се изучава.Фън Шуй ни учи как с малко промени направени от нас в дома или на работното място ние ще можем да използваме космическите сили, които ще ни донесат здраве, богатство, щастие и успехи в бизнеса


Автосервизи Казанлък

Дейността на фирмата започва през 1994 г. и през годините се налага като водещ доставчик на продуктите в монтажа, сервиза и обслужването на газови уредби в България, Гърция, Сърбия, Полша и Румъния. Голяма част от произведените уредби и резервни части се експортират в Казахстан, Афганистан, Пакистан, Туркменистан и страните от Близкия и Средния Изток.




Детски центрове Добрич 

Заповядайте в комплекс Приказките гр. Добрич. Комплексът разполага с Кафе клуб, който предлага богат избор от асортименти, подходящи за всеки вкус, фризьорски салон, маникюр и педикюр. На разположение е и Детски кът, където могат да се забавляват децата, докато родителите се възползват от останалите услуги, предлагани от комплекса. Предлагаме организация на детски партита, рождени и именни дни, както и на специални тържества.


Възстановителен Център Елпида

 

Центърът предлага и най-новият модел Power Plate за България и единственият за сега във Варна. Платформата разполага с виртуален треньор и над 200 заложени програми. Една 20 минутна тренировка на Power Plate Pro 7 се равнява на 2 часа във фитнес зала. 


 

Строителен надзор София

 

Фирмата работи с 54 високо квалифицирани специалисти - архитекти и инженери, повечето със стаж над 15 години, отлично познаващи и използващи нормативните бази, както в проектирането и строителството, така и при осъществяването на строителния надзор, което гарантира добро качество на извършените услуги. 

 

Хотели Казанлък


Ако искате да се потопите в старинна българска обстановка, да посетите интересни забежителности на гр. Казанлък, хотел Терес с радост ще ви помогне. На ваше разположение са десет стаи изпълнени в старинен български стил и един луксозен апартамент.



Нощувки Троян

Къщата е на два етажа, на първия етаж има голяма механа в битов стил и санитарен възел, а на втория етаж са разположени две спални помещения едното със спалня, като към нея при нужда има и допълнително легло, друогото помещение е с две самостоятелни легла. Има и тераса с прекрасна гледка към Стара планина, на която да се насладите със сутрешното си кафе. Разположена е на 17км от гр. Троян и на 5км от гр. Априлци, което позволява бърз и лесен достъп до нея.

Годишни Технически Прегледи София 

 

Предмета на дейност на фирмата е извършването на Годишни Технически Прегледи, допълнително разполагаме с автомивка за да изглежда вашият автомобил в перфекто състояние както отвън така и под капака.



Компютърни курсове София 

 

Ние вече 14 години обучаваме, като използваме съвременни и иновативни методи за обучение на възрастни. Нашите курсове и обучения са с практическа насоченост и имат за цел да подпомогнат намирането на работа и кариерно развитие на хората.






Студио Христина

ХРИСТИНА не е само име на козметична компания, а е също история. История на една жена, увлечена по аромотерапията, събирането и познаването на билките, желанието и стремежа да създава красота и младост. Вдъхновена от прабаба си Тина, която използва безценните свойствата на растенията, зада помага и лекува, Христина прилага наследените и тайни рецептури, вдъхва им нов живот и се преврьща в козметична марка през 1991г.


Ресторанти Пампорово

Безценният камък, в който останаха събрани навеки родопската песен, танци, любов и мъка, традиция и бит.Уникалната родопскa кухня шества из целия свят в лицето на многобройните гости, посрещнати и изпратени така, както може само родопчанинът…






Хотели Карлово

Хотела разполага с 3 стаи и 1 апартамент, обзаведени със собствена индивидуалност на интериора, отделен санитарен възел, климатик, сателитна телевизия и интернет.

Дамско облекло Харманли

Онлайн магазин за детето и всички, които го обичат.

Абстракта ООД

След години когато вкусът на сватбеното вино избледнее, когато всяка емоция, усмивка и поглед бъдат забравени тогава само сътвореното от Вашия сватбен фотограф ще бъде от значение.





Транспортни фирми Симитли 

 

Алекс-ТД  ЕООД е създадена 2005г с основна дейност международен транспорт и логистика. Разполагаме  с 5 влекача, Евро 5, ДАФ, година на производство 2011-2013 и 5 полу ремаркета-Шмиц, меги. Осъществяваме превоз на стоки /конфекция, суровини, опасни товари АДР, храни и напитки, строителни материали /от мястото на производство до складови бази на клиенти.Добри сме в превоза на производствена техника, машини и др.



Обществени перални Добрич

Пералня Перфект е създадена през пролетта на 2010г. с основна дейност пране на хотелски, ресторантски и СПА комплекси. С водене на правилна политика, много скоро пералнята се превърна в една от най-добрите обществени перални в региона със сериозен технологичен капацитет и обучен персонал.


Детски колички София

При нас ще намерите всичко необходимо за бебето, детето и ученика. Голямо разноообразие от играчки, колички, кошари, шезлонги, колелета, триколки, тротинетки, раници, аксесоари за ученика и учебни материали и всичко останало.

Художници София


Нямам любима творба, защото всичките са ми такива. Моите картини са една малка революция, т.е. действителното става реално, защото реалното не е действително още. А реално какво е… - то е свръхестественото, божественото.


Автоморги Варна


АВТОМОРГА АВТО-МОТО МАНИЯ е основана през 2002г. Фирмените бази разполагат с богат избор от авточасти/двигатели за марките: Mercedes, Audi, BMW, Porshe, Cherokee, Jaguar, Toyota, Honda, Peugeot, Renault, Opel, Smart, Hyndai, Range Rover и други. Давеме гаранция за всеки закупен артикул и гарантираме коректно отношение към всеки клиент.


Дамско облекло Димитровград

... това е жената на JF-Market. Ние създаваме модерно ежедневно облекло с щипка шик и комфорт. Екип от амбициозни млади експерти се стреми да осигури уникална продукция на дамско облекло за Вас дами.

Бижута Добрич

Март-ина арт се занимава с производство на мартеници и аксесоари за тяхната изработка.Фирмата извършва онлайн търговия на територията на цялата страна.

Апартаментен комплекс Комфорт


Апартаментен комплекс Комфорт се намира в град Банско, в подножието на красивата Пирин планина. Разположен е на изключително атрактивно място-50 метра от начална станция на кабинковия лифт, точно срещу хотел Кемпински-Гранд Арена.




Турски ресторанти София


Оригиналният турски ресторант Хюрем Султан (Hurrem Sultan) носи името на най-влиятелната жена в историята на Турция. Заведението се намира в закътано тихо място в кв. Борово - между бул. България и бул. Гоце Делчев. Менюто предлага традиционни ястия от турската кухня, приготвени от майстор-готвачи от Истанбул. Има няколко салона, разположени на 2 етажа, както и открита (лятна) и закрита (зимна) градини. Декора и атмосферата са от края на XIX век. Мястото е по своему романтично, а храната е изключително вкусна и качествена.


Фитнес центрове Асеновград


Fitness First е разположен в самия център на града, в хотел Асеновец. В залата има уреди от последно поколение за всички групи мускули по човешкото тяло.

Пицарии София


Ние Ви предлагаме качество на ниски цени и уютна обстановка, подходяща за всеки. Специално за нашите клиенти предлагаме и опция доставка по домовете, градина с детски кът,  както и специални партньорски условия при кетъринг услуги от наша страна за Вас при специални поводи или събития.



Пиано барове София


Още от самото си откриване, клубът спечели любовта на неговите посетители с уюта, който предлага, разнообразната си програма и високо ниво на обслужване.




Дискотеки София


Mega DanceCenter е разположен в центъра на Студентски град – Зимен дворец на спорта, дискотеката е подходящо място за специални промоции, ревюта и забавления,както за коктейли и много други мероприятия.




Маникюр София


Икас Арт Студио се грижи за вашите ръце с перфектен маникюр, релаксираща спа терапия за ръце, shellac и/или ноктопластика с акрил или гел. В допълнение ви се предлагат ръчно декорирани бижута, ръчно декорирани и изрисувани шалове от 100 % коприна. Изработка може и по - поръчка. Като за финал ще ви предложи картини за вашия дом или за подарък - по-поръчка или вдъхновени от нашия художник.

Строителни материали София


STROI.BG  е интернет хипермаркет, чиято мисия е да задоволява все по – нарастващото потребителско търсене в онлайн пространството на стоки за дома, ремонта, градината и свободното време. Пестейки от ценното време на своите клиенти и давайки им максимална информация относно продуктите и тяхното приложение, STROI.BG се грижи за тяхното удобство, комфорт и информираност.

Няма коментари:

Публикуване на коментар